Admin

Yönetici
Yönetici
5 Eki 2022
54
0
Football Manager 2023 Full Indir

Football Manager 2023
'te mesele sadece taktik seçmek veya bir takım oluşturmak değildir. Kendi tarzınızı yaratırken zorlukların üstesinden gelmek ve yeni bir çığır açmakla ilgilidir.
Kulübünüzü yönetirken benzersiz bir derinliğe ve ayrıntıya dalacaksınız. Seçkin menajerler arasına katılacak, kendi manşetlerinizi yazacak, hayranların sevgisini ve saygısını kazanacak ve rakiplerinize hükmedeceksiniz.
Yeni özellikler ve lisans güncellemeleri Eylül ayının sonundan itibaren kullanıma sunulacak. Özel oyun haberlerinin doğrudan gelen kutunuza iletilmesini istiyorsanız, FMFC ekibine katılın.

Oyun Açıklaması

• Sizin için doğru kulübü bulun. Yönetim kurulunun beklentilerini karşılayın, en zorlu rakipleri alt edin ve futboldaki en büyük ödülleri kazanın.
• Sadece süper yıldızları transfer etmeyin, yaratın. Koçluk ekibinizin yardımıyla, genç yıldızlarınıza ilk 11'e giden bir yol vererek ustaca toplayın ve birinci sınıf kadrolar oluşturun.
• Takımınızın oyun stili size kalmış. Büyük galibiyetler elde etmek ve unutulmaz maç günü anları sunmak için taktik panosunda benzersiz bir strateji oluşturun.

*Oyunun Erken Erişim versiyonları farklı platformlarda farklı zamanlarda sunulabilir.

footbal-manager-2023-full-indir.jpg

Sistem Gereksinimleri
  • MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7
    • İşlemci: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 X2
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Football Manager 2023 İndir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar